Globtour Event na Međunarodnom aerodromu Sarajevo

    Kompanija Globtour Event Sarajevo ozvaničila je početak rada svečanim otvaranjem ureda koje je upriličeno na Međunarodnom aerodromu Sarajevo.
    Otvaranjem kompanije Globtour Event Sarajevo, Bosna i Hercegovina se priključuje vodećoj međunarodnoj kompaniji Carlson Wagonlit Travel koja je specijalizirana za organizaciju i optimiziranje poslovnih putovanja. U svom širokom spektru usluga, pored izdavanja aviokarata, rezervacije hotela, rent a car i usluga posredovanja pri dobivanju viza, Globtour Event bit će u prilici ponuditi posebne programe nagrađivanja odanosti za kompaniju, profile putnika prema Carlson Wagonlit Travel standardima, te hitne asistencije.
    Povodom svečanog otvaranja nove kompanije Alma Karačić, direktorica Globtour Event Sarajevo izjavila je kako će ovo biti veliki iskorak u odnosu na dosadašnju ponudu u ovoj oblasti u BiH. "Radujem se da će i naša zemlja kroz poslovanje Globtour Event agencije imati priliku da prateći svjetske i evropske trendove našim klijentima ponudi vrhunsku uslugu organizacije putovanja", istakla je Karačić.
    Darijan Veličan, marketing manager Međunarodnog aerodroma Sarajevo je u ime Uprave Međunarodnog aerodroma Sarajevo izrazio veliko zadovoljstvo povodom ostvarene poslovne saradnje sa kompanijom Globtour iz Zagreba. „Ponosni smo na činjenicu da je Uprava Globtour-a za sjedište BH predstavništva izabrala prostorije Aerodroma Sarajevo. Na ovaj način smo još jednom dokazali da svim snagama radimo na proširenju usluga za naše putnike i uvjereni smo da će prisustvo renomirane svjetske travel counseler agencije Carlson Wagonlit na Aerodromu olakšati putovanje svim građanima BiH“.